logo
logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Versteegh Automotive

Auto’s… Er stroomt benzine door je aderen wordt vaak gezegd. Al mijn hele leven zijn auto’s een hobby. Hobby werd werk bij De Rooij Volkswagen en Audi, de plek waar het werken in de automotive sector voor mij begon. 15 jaar was ik! Auto’s wassen was mijn hoofdtaak. Dat was genieten natuurlijk, al die mooie en soms bijzondere VW’s en Audi’s. ‘Wassen’ werd met de jaren al snel ‘verkopen’, wat ik met veel plezier tot in 2005 gedaan heb. VW en Audi werd Volvo, tot in 2011 heb ik daar de verkoop van occasions van meerdere vestigingen op me genomen.

2002 was het jaar waarin het onvermijdelijke gebeurde; Ik startte mijn opleiding aan de IVA te Driebergen. Heb je iets met auto’s? Dan ken je de IVA! Wat hebben we daar met z’n allen een geweldige tijd gehad, met een diploma als eindresultaat in 2006.

Ondertussen kon het verkopen natuurlijk niet achterblijven, in mijn ‘vrije’ tijd heb ik behoorlijk wat de revue laten passeren. Soms exclusief, soms juist een model dat je wat vaker ziet, maar altijd in de juiste kwaliteit.

Waar ik nog steeds enorm veel plezier van heb zijn mijn klassieke 500’jes, het rugzakje, zeg maar. In 2007 restaureerde ik mijn eerste klassieker, de donkerblauwe Fiat 500. Wat een ervaring is dat! Dan die eerste rit; met de 500 naar Zandvoort. Het kan haast geen toeval zijn dat ik juist dàn Suzanne tegen kom. Samen rijden we in de Fiat, en ze is nooit meer weg gegaan. De blauwe Fiat trouwens ook niet, die staat in de woonkamer!

Goed, het moest er inmiddels maar eens van komen: Inschrijven bij de KvK. 2010 is het jaar dat ik officieel gestart ben met Versteegh Automotive, in 2020 bestaan we dus alweer 10 jaar. Vanaf dat moment ging het snel; van een buitenterrein in Kockengen naar onze fijne en herkenbare locatie in Nieuwer Ter Aa, opvallend langs de A2.

Van 15-jarige autopoetser tot aan vandaag, er is veel veranderd. Wat nooit is veranderd is de passie voor auto’s, kwaliteit en service. Plezier in verkopen heb je wanneer de klant plezier heeft van zijn nieuwe aanwinst. Dat is waarvoor we het doen!

Tot snel in Nieuwer Ter Aa, de koffie staat klaar.


27

Auto’s in voorraad

9

Klantenscore

1999

Ervaring sinds

6670

PK's op voorraad

Ons team

colluge-1

Maarten Versteegh

Inkoop/verkoop

colluge-3
 • Suzanne

  Verkoopondersteuning

 • Maarten

  Eigenaar/In- en
  Verkoopadviseur

 • Jan

  Operationeel
  Manager


Ons aanbod

signeture
whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Light website