logo
logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

LYNK & CO PARTICULIER LEASEN

Bent u geïnteresseerd in het rijden van een Lynk & Co, maar ziet u op tegen de hoge aanschafkosten die in één keer betaald moeten worden? Geen zorgen, bij Versteegh Automotive bieden we verschillende vormen van particuliere financiering aan, zoals huurkoop, persoonlijke lening, en doorlopend krediet. Deze financieringsvormen stellen u in staat om de betalingen voor uw nieuwe Lynk & Co te spreiden over een langere periode, waardoor u direct kunt genieten van de luxe en prestaties zonder financiële druk.

Content Image 2

Lynk & Co bij Versteegh Automotive


Versteegh Automotive biedt lease opties aan voor de Lynk & Co 01. Met deze lease opties kunt u genieten van de luxe en prestaties van een Lynk & Co zonder de financiële lasten van het volledig kopen van een auto. Het proces van leasen bij Versteegh Automotive is eenvoudig en transparant. U begint met het selecteren van uw gewenste Lynk & Co-model en het bepalen van de looptijd en kilometerbundel van het contract. Vervolgens wordt er een offerte opgesteld waarin alle kosten duidelijk worden vermeld, zoals de maandelijkse leaseprijs, verzekeringen, onderhoud en wegenbelasting. Als u akkoord gaat met de lease Lynk & Co offerte, wordt het contract opgesteld en kunt u de Lynk & Co ophalen óf laten bezorgen op een locatie naar keuze. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u maandelijks het afgesproken bedrag. U hoeft alleen nog maar te tanken, want alle andere kosten zijn inbegrepen in het Lease Lynk & Co contract.


Het proces bij Versteegh Automotive


Het financieringsproces bij Versteegh Automotive is ontworpen om transparant en klantvriendelijk te zijn. U kiest eerst uw gewenste Lynk & Co-model en bespreekt vervolgens met onze financiële adviseurs welke financieringsvorm het beste bij uw situatie past. Wij bieden duidelijke offertes en voorwaarden aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.


Waarom kiezen voor particuliere financiering?

 
Particuliere financiering biedt meerdere voordelen. Het stelt u in staat om de kosten te spreiden, waardoor u direct kunt genieten van uw nieuwe auto zonder een grote financiële last in één keer. Daarnaast kunt u met de juiste financieringsoptie profiteren van flexibele betalingsvoorwaarden die passen bij uw financiële situatie en levensstijl. Huurkoop, persoonlijke lening en doorlopend krediet zijn de drie vormen van autoleasen waarbij u als particulier een auto least voor een vast maandelijks bedrag. U rijdt dan in een nieuwe auto zonder dat u deze zelf hoeft aan te schaffen. De kosten voor verzekering, onderhoud en belastingen zijn vaak al inbegrepen in het leasecontract. Met deze drie opties kunt u dus als privépersoon genieten van de voordelen van een leaseauto, zoals geen grote investering vooraf en geen zorgen over onderhoud en reparaties.
Content Image 3

Huurkoop

Huurkoop is een eenvoudige en directe manier om uw Lynk & Co te financieren. Bij deze optie koopt u de auto op afbetaling, waarbij u de kosten over een afgesproken periode verspreidt. Aan het einde van de termijn bent u de volledige eigenaar van de auto. Het is een ideale optie als u op zoek bent naar een duidelijk en eenvoudig aflossingsplan zonder verrassingen.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening voor de aanschaf van een Lynk & Co biedt u de flexibiliteit om een vast bedrag te lenen tegen een vaste rentevoet. U betaalt de lening terug via vaste maandelijkse termijnen over een vooraf bepaalde periode. Dit maakt het eenvoudig om uw maandelijkse budgetten te plannen, aangezien u precies weet wat uw uitgaven zullen zijn.

Doorlopend krediet

Voor wie meer flexibiliteit wenst, is een doorlopend krediet een uitstekende optie. Hiermee heeft u toegang tot een kredietlimiet die u kunt gebruiken voor de aanschaf van uw Lynk & Co. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Dit biedt u de mogelijkheid om onvoorziene kosten of aanvullende uitgaven gemakkelijk te beheren.


Voordelen van privé leasen Lynk & Co

 
Met deze persoonlijke lease opties heeft u geen verrassingen als het gaat om onderhouds- en reparatiekosten. Alles is al geregeld in het leasecontract, dus u hoeft alleen nog maar te tanken. Ook rijdt u altijd in een nieuwe auto. U hoeft zich geen zorgen te maken over de waardevermindering van de auto of technische problemen die vaak optreden bij oudere auto's. Flexibiliteit is ook een voordeel van deze Lynk & Co lease optie. Zo kunt u kiezen voor een flexibele looptijd en kilometrage. U kunt dus zelf bepalen hoe lang u de auto wilt leasen en hoeveel kilometers u per jaar wilt rijden.
Content Image 4

Lynk & Co Occasion Lease


Heeft u altijd al een Lynk & Co willen rijden, maar is het nieuwste model net iets boven uw budget? Geen probleem! Lynk & Co biedt ook een occasion leaseprogramma aan, zodat u kunt genieten van de luxe en technologie van een Lynk & Co-auto tegen een betaalbare prijs. Met occasion lease kunt u kiezen uit gebruikte Lynk & Co 01-modellen die nog in uitstekende staat verkeren. Deze auto's zijn grondig geïnspecteerd om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge normen van Lynk & Co. U krijgt nog steeds alle voordelen van leasen, inclusief het gemak en de gemoedsrust.


Lynk & Co staat bekend om bouwkwaliteit


Ook staat het automerk bekend om zijn geavanceerde connectiviteitsopties en efficiënte aandrijflijnen. Kiest u voor een hybride model of een volledig elektrische variant? Elke lease Lynk & Co occasion biedt prestaties en duurzaamheid. Dit maakt het een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame auto. De aanschaf of keuze voor een Lynk en Co lease bij Versteegh Automotive is niet alleen een slimme keuze voor het milieu, maar ook een investering in een toekomstgerichte levensstijl. Ervaar Versteegh Automotive's deskundige service en de kwaliteit van een Lynk & Co occasion. Met onze hulp wordt het privé leasen van een Lynk & Co een eenvoudige en aangename ervaring. Bezoek ons in Nieuwer Ter Aa en ontdek hoe wij het rijden van een Lynk & Co eenvoudig, snel en zorgeloos kunnen maken!

54_other_image_17078227841072931755.png

Neem contact met ons op

Werkplaatsafspraak plannen?

Ons verhaal

Versteegh Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de autobranche. U kunt bij ons terecht voor exclusieve en stijlvolle dealer auto’s tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Veel plezier met het bekijken van de site en graag tot ziens!

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Light website