logo
logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

LYNK & CO PARTICULIER LEASEN

Bent u geïnteresseerd in het rijden van een Lynk & Co, maar ziet u op tegen de hoge aanschafkosten die in één keer betaald moeten worden? Geen zorgen, bij Versteegh Automotive bieden we verschillende vormen van particuliere financiering aan, zoals :

• Huurkoop
• Persoonlijke lening
• doorlopend krediet.

Deze financieringsvormen stellen u in staat om de betalingen voor uw nieuwe Lynk & Co te spreiden over een langere periode, waardoor u direct kunt genieten van de luxe en prestaties zonder financiële druk. Lees hieronder meer over hoe particulier leasen in zijn werk gaat bij Versteegh Automotive.

Content Image 2

Lynk & Co particulier leasen bij Versteegh Automotive


Versteegh Automotive biedt lease opties aan voor Lynk & Co 01 occasions. Met deze lease opties kunt u genieten van de luxe en prestaties van een Lynk & Co zonder de financiële lasten van het volledig kopen van een auto.

Het proces van leasen bij Versteegh Automotive is eenvoudig en transparant.

Stap 1:U begint met het selecteren van uw gewenste Lynk & Co-model en het bepalen van de looptijd en eventuele slottermijn (De slottermijn is een bedrag dat aan het eind van de financial lease nog openstaat en welke samen met de laatste maandtermijn wordt betaald.)
Stap 2: Vervolgens wordt er een offerte opgesteld met daarin het maandbedrag.
Stap 3:Als u akkoord gaat met de lease Lynk & Co offerte, wordt het contract opgesteld en kunt u de Lynk & Co ophalen óf laten bezorgen op een locatie naar keuze. Gedurende de looptijd van het contract betaalt u maandelijks het afgesproken bedrag.

U kiest eerst uw gewenste Lynk & Co-model en bespreekt vervolgens met onze financiële adviseurs welke financieringsvorm het beste bij uw situatie past. Wij bieden duidelijke offertes en voorwaarden aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
 

Waarom zou u kiezen voor particuliere financiering?


Particuliere financiering biedt meerdere voordelen.
• Kosten spreiden
Het stelt u in staat om de kosten te spreiden, waardoor u direct kunt genieten van uw nieuwe auto zonder een grote financiële last in één keer.
• Betalingsvoorwaarden die passen bij u financiële situatie.
U kunt met de juiste financieringsoptie profiteren van flexibele betalingsvoorwaarden die passen bij uw financiële situatie en levensstijl. Huurkoop, persoonlijke lening en doorlopend krediet zijn de drie vormen van autoleasen waarbij u als particulier een auto least voor een vast maandelijks bedrag.
• Flexibiliteit
U kunt kiezen voor een flexibele looptijd en kilometrage. U kunt dus zelf bepalen hoe lang u de auto wilt leasen en hoeveel kilometers u per jaar wilt rijden.

Met deze optie kunt u dus als privépersoon genieten van de voordelen van een leaseauto, zonder een grote investering vooraf. Hieronder bespreken wij de 3 verschillende manieren van particulier leasen:
 

Huurkoop


Huurkoop is een eenvoudige en directe manier om uw Lynk & Co te financieren. Bij deze optie koopt u de auto op afbetaling, waarbij u de kosten over een afgesproken periode verspreidt. Aan het einde van de termijn bent u de volledige eigenaar van de auto. Het is een ideale optie als u op zoek bent naar een duidelijk en eenvoudig aflossingsplan zonder verrassingen.
 

Persoonlijke lening


Een persoonlijke lening voor de aanschaf van een Lynk & Co biedt u de flexibiliteit om een vast bedrag te lenen tegen een vaste rentevoet. U betaalt de lening terug via vaste maandelijkse termijnen over een vooraf bepaalde periode. Dit maakt het eenvoudig om uw maandelijkse budgetten te plannen, aangezien u precies weet wat uw uitgaven zullen zijn.
 

Doorlopend krediet


Voor wie meer flexibiliteit wenst, is een doorlopend krediet een uitstekende optie. Hiermee heeft u toegang tot een kredietlimiet die u kunt gebruiken voor de aanschaf van uw Lynk & Co. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag en kunt afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Dit biedt u de mogelijkheid om onvoorziene kosten of aanvullende uitgaven gemakkelijk te beheren.
 

Lynk & Co Occasion Lease


Heeft u altijd al een Lynk & Co willen rijden, maar is het nieuwste model net iets boven uw budget? Geen probleem! Lynk & Co biedt ook een occasion leaseprogramma aan, zodat u kunt genieten van de luxe en technologie van een Lynk & Co-auto tegen een betaalbare prijs. Met onze occasion lease kunt u kiezen uit gebruikte Lynk & Co 01-modellen die nog in uitstekende staat verkeren. Deze auto's zijn grondig geïnspecteerd om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge normen van Lynk & Co. U krijgt nog steeds alle voordelen van leasen, inclusief het gemak en de gemoedsrust. Bezoek ons in Nieuwer Ter Aa en ontdek hoe wij de betaling van een Lynk & Co eenvoudig, snel en zorgeloos kunnen maken!

54_other_image_17078227841072931755.png

Neem contact met ons op

Werkplaatsafspraak plannen?

Ons verhaal

Versteegh Automotive is een jong en dynamisch autobedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de autobranche. U kunt bij ons terecht voor exclusieve en stijlvolle dealer auto’s tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Veel plezier met het bekijken van de site en graag tot ziens!

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Light website